Marškinėliai ID 0310 PRO

15.00 su PVM

Sudėtis: 50% medvilnė, 50% poliesteris Audinio tankis: 175 g/m²

  • Nemokamas pristatymas perkant virš 100€
  • 14 dienų grąžinimo garantija

Itin patvarūs marškinėliai ID 0310 PRO

Marškinėliai ID 0310 PRO – tai aukščiausios kokybės produktas, sukurtas atlaikyti kasdienio dėvėjimo iššūkius. Šie marškinėliai pagaminti iš 50% medvilnės ir 50% poliesterio, užtikrinantys komfortą ir patvarumą. Audinio tankis yra 175 g/m², todėl marškinėliai yra lengvi, tačiau itin atsparūs dėvėjimuisi. Unikalus keturių sluoksnių kaklo dizainas, kartu su kaklo ir pečių juostomis bei pusmėnuliu prie kaklo, suteikia marškinėliams papildomo tvirtumo. Šie marškinėliai buvo iš anksto susitraukę labai aukštoje temperatūroje tiek prieš dažymą, tiek po dažymo, kad būtų užtikrintas didesnis stabilumas ir ilgaamžiškumas. Tokia apdorojimo technologija garantuoja, kad marškinėliai nepraranda savo formos ir spalvos net po daugelio skalbimų. Marškinėliai su apvalia apykakle PRO WEAR yra tinkami tiek vyrams, tiek moterims ir idealiai tinka įmonių ar individualių logotipų siuvinėjimui. Dėl jų tvirtumo ir atsparumo, marškinėliai puikiai tinka kasdieniam dėvėjimui, darbo aplinkai ar aktyviam laisvalaikiui.

Galimi dydžiai:

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL

Modelis: REGULAR

Galimos spalvos:

Šviesiai žalia (dusty green)

Balta (white)

Tamsiai mėlyna (navy blue)

Juoda (black)

Raudona (red)

Mėlyna (royal blue)

Melanžinė pilka (grey melange)

Šviesiai mėlyna (light blue)

Pilka (silver grey)

Koralinė (coral)

Dusty aqua

Sertifikatai:

ISO 15797 – Tarptautinis standartas, vertinantis gaminio tinkamumą pramoniniam skalbimui, atliekamas glaudžiai bendradarbiaujant su išorės ekspertais.

OEKO-TEX® – ID® turi didelį STANDARD 100 by OEKO-TEX sertifikuotų gaminių pasirinkimą bei STANDARD 100 by OEKO-TEX, 6 priedo 1 gaminių klasę, kuri kelia dar griežtesnius reikalavimus sveikatai ir aplinkai kenksmingų medžiagų kiekiui drabužiuose.

RVASVT – Produktas sukurtas atitinkant maisto gamybos higienos reikalavimus, apibrėžtus HACCP, sertifikuotas Hohenstein.

Pasirinkite marškinėlius ID 0310 PRO ir mėgaukitės aukščiausios kokybės, patvarumo ir komforto deriniu. Šie marškinėliai yra puikus pasirinkimas tiek kasdieniam dėvėjimui, tiek specialioms progoms.

Papildoma informacija

Dydis: dar nepasirinkta

S, M, L, XL, XXL

Spalva: dar nepasirinkta

balta, juoda, pilka, dusty aqua, koralinė, melanžinė pilka, mėlyna, raudona, šviesiai mėlyna, šviesiai žalia, tamsiai mėlyna