Darbo kelnės Pesso Twill Stretch

39.00 su PVM

Sudėtis: 98% medvilnė ir 2% elastanas TWILL STRETCH

Spalvos: mėlyna ir pilka

Audinio tankis: 260 g/m²

  • Nemokamas pristatymas perkant virš 100€
  • 14 dienų grąžinimo garantija

Lengvos ir tamprios darbo kelnės Pesso Twill Stretch

Darbo kelnės Pesso Twill Stretch – tai aukštos kokybės drabužis, sukurtas siekiant užtikrinti maksimalų komfortą ir judėjimo laisvę darbo aplinkoje. Šios kelnės yra pagamintos iš tvirto medvilninio tvilo audinio, praturtinto 2% elastano, todėl audinys tampa lengvas, itin tamprus ir atsparus plyšimui. Tai puikus pasirinkimas tiems, kuriems svarbu patikimumas ir ilgaamžiškumas.

Kelnės pasižymi funkcionalumu ir atsparumu. Kiekviena kišenė ir antkelių zona yra sustiprinta RIP STOP audiniu, kuris dėl specialios audimo technologijos pasižymi ypatingu atsparumu plyšimui. Šis audinys yra žinomas dėl savo struktūrinės tvirtumo – reguliariai įaustos tvirtos gijos sukuria tinklelį, kuris apsaugo nuo įplyšimų plitimo. Toks audinys dažniausiai naudojamas itin aukštos kokybės gaminiuose, pvz., jachtų burėse, parašiutuose ar turistinėje įrangoje.

Pesso Twill Stretch kelnės ne tik tvirtos, bet ir labai patogios dėvėti. Naujausias modelis sukurtas taip, kad nevaržytų judesių, todėl puikiai tinka įvairioms darbo sąlygoms. Visos pagrindinės siūlės prasiūtos triguba užlenkta siūle, o kišenės papildomai sutvirtintos sutankinta siūle, kas užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą intensyviam naudojimui. Specialūs antsiuvai antkeliams suteikia papildomą apsaugą ir komfortą dirbant.

Kalbant apie funkcionalumą, šios kelnės turi daugybę patogiai išdėstytų kišenių: dvi priekyje, dvi praplatintas kišenes nugaroje, ir vidinę kišenę klešnėje su užtrauktuku. Yra ir specialios įmautės rašikliams bei įrankiams, kas leidžia turėti viską po ranka. Be to, kelnių ZipcoverTM sistema suteikia galimybę prisegti papildomas tūrinės kišenes PESSO POCKET.

Sudėtis: 98% medvilnė ir 2% elastanas TWILL STRETCH

Spalvos: mėlyna ir pilka

Audinio tankis: 260 g/m²

Dydžiai – nuo 44 iki 62.

Pesso Twill Stretch kelnės – tai idealus pasirinkimas tiems, kurie vertina kokybę, patogumą ir ilgaamžiškumą, nepriklausomai nuo darbo pobūdžio.

Tinka nešioti su https://darboapranga.lt/produktas/darbo-svarkas-pesso-twill-stretch/

Papildoma informacija

Dydis: dar nepasirinkta

44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62

Spalva: dar nepasirinkta

pilka, mėlyna