Polo marškinėliai THC ADAM

7.50 su PVM

Sudėtis: 100 % medvilnė

Audinio tankis yra 195 g/m²

  • Nemokamas pristatymas perkant virš 100€
  • 14 dienų grąžinimo garantija

Universalūs Polo marškinėliai THC ADAM

Polo marškinėliai THC ADAM – tai elegancijos ir patogumo derinys, sukurtas iš aukštos kokybės medžiagų. Pagaminti iš 100 % medvilnės, šie marškinėliai užtikrina natūralų oro pralaidumą ir komfortą, puikiai tinka dėvėti tiek šiltuoju, tiek vėsesniu metų laiku. Pilko melanžo modelis yra sudarytas iš 85 % medvilnės ir 15 % viskozės, suteikiant šiam modeliui papildomo minkštumo ir lankstumo. Su audinio tankiu, siekiančiu 195 g/m², marškinėliai yra pakankamai tvirti, tačiau išlieka lengvi ir malonūs dėvėti.

Šie polo marškinėliai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, tokiomis kaip rib 1×1 apykaklė ir rankogaliai, kurie suteikia drabužiui tvirtumo bei ilgaamžiškumo. Apykaklės viduje esanti Pique sutvirtinanti juosta užtikrina papildomą stabilumą ir prideda stilingos išvaizdos. Apatiniai šoniniai plyšiai ne tik papildo dizainą, bet ir suteikia daugiau laisvės judėti, o atsarginis mygtukas, pritvirtintas prie vidinės siūlės, yra praktiškas ir užtikrina, kad marškinėliai bus visada paruošti dėvėti.

Polo marškinėliai yra iškirpti ir pasiūti pagal įprastą kirpimą, todėl jie idealiai tinka įvairioms kūno formoms, suteikiant laisvės jausmą. Karšti medvilniniai verpalai ir fermentinis apdorojimas užtikrina, kad audinys išliks minkštas, patvarus ir atsparus susitraukimui po skalbimo. Šie marškinėliai taip pat puikiai tinka logotipų siuvinėjimui, todėl juos galima pritaikyti įvairioms įmonių ar komandos reikmėms.

Marškinėliai yra universalus drabužis, tinkantis tiek kasdieniam dėvėjimui, tiek oficialioms progoms. Šis stilingas ir patogus drabužis užtikrina komfortą ir eleganciją bet kokiomis aplinkybėmis, todėl tampa idealiu pasirinkimu įvairioms situacijoms.

Papildoma informacija

Dydis: dar nepasirinkta

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Spalva: dar nepasirinkta

balta, juoda, melanžinė pilka, tamsiai mėlyna