Darbo kelnės CARL

23.00 su PVM

Sudėtis: 80 % poliesteris, 20 % medvilnė

Audinio tankis: 235 g/m²

  • Nemokamas pristatymas perkant virš 100€
  • 14 dienų grąžinimo garantija

Funkcionalios darbo kelnės CARL

Darbo kelnės CARL – tai aukštos kokybės darbo drabužis, sukurtas atsižvelgiant į patogumą, ilgaamžiškumą ir funkcionalumą. Šios kelnės yra idealus pasirinkimas profesionalams, dirbantiems įvairiomis sąlygomis, kur reikia patikimos ir patvarios aprangos.

Funkcionalumas ir Patvarumas

Darbo kelnės CARL pasižymi daugiafunkcėmis kišenėmis, kurios suteikia pakankamai vietos svarbiausiems darbo įrankiams, telefonui ar kitoms reikmėms laikyti. Šios kišenės padeda palaikyti tvarką ir patogumą darbo metu, leidžiant greitai ir lengvai pasiekti reikiamus daiktus.

Kelnių kelių sritys yra sustiprintos itin patvaria Oxford medžiaga, kuri užtikrina ilgaamžiškumą ir atsparumą trinčiai. Be to, specialios kišenės leidžia įstatyti kelių apsaugas, taip padidinant apsaugą ir komfortą dirbant ant kietų ar nelygių paviršių.

Techninės Specifikacijos

Standartas: EN ISO 13688 – šis tarptautinis standartas garantuoja, kad darbo kelnės atitinka griežtus kokybės ir saugos reikalavimus.

Sudėtis: 80 % poliesteris, 20 % medvilnė – ši medžiagų kombinacija užtikrina kelnių tvirtumą, atsparumą ir komfortą. Poliesteris suteikia papildomą atsparumą dilimui, o medvilnė užtikrina natūralų pralaidumą orui ir minkštumą.

Sustiprinimai: Viršutinė drabužio dalis ir keliai sutvirtinti 100 % poliesterio medžiaga, užtikrinančia didesnį patvarumą ir ilgaamžiškumą.

Audinio tankis: 235 g/m² – optimalus audinio tankis, užtikrinantis atsparumą ir patvarumą net ir intensyviai naudojant.

Galimos spalvos: pilka, žalia, balta, mėlyna, raudona ir juoda. Ši spalvų įvairovė leidžia pasirinkti tinkamiausią variantą pagal jūsų poreikius ar darbo aplinką.

Papildoma informacija

Dydis: dar nepasirinkta

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62

Spalva: dar nepasirinkta

balta, juoda, pilka, mėlyna