Džemperis MICHAEL

26.00 su PVM

Sudėtis: 100% poliesteris

Audinio tankis: 280 g/m²

  • Nemokamas pristatymas perkant virš 100€
  • 14 dienų grąžinimo garantija

Šiltas džemperis MICHAEL

Džemperis MICHAEL – tai aukštos kokybės ir funkcionalus drabužis, sukurtas tiek darbui, tiek laisvalaikiui. Pagamintas iš 100% poliesterio, šis džemperis pasižymi patvarumu ir ilgalaikiu naudojimu, neprarandant savo estetinės išvaizdos.

Ilgalaikė išvaizda ir patvarumas

Dėl aukštos kokybės poliesterio audinio, džemperis MICHAEL yra atsparus blukimui, nesitraukia ir nesiburbuliuoja. Net ir po ilgalaikio dėvėjimo ar daugybės skalbimų, drabužis išlaiko savo pirminę išvaizdą, todėl jis puikiai tinka intensyviai naudojant kasdien.

Universalus visiems metų laikams

Šis džemperis yra pritaikytas dėvėti bet kuriuo metų laiku, nes poliesterio audinys efektyviai reguliuoja drėgmę ir palaiko komfortą. Dėl šios savybės jis užtikrina, kad jausitės sausai ir šiltai nepriklausomai nuo oro sąlygų, todėl jis yra idealus tiek šaltą žiemą, tiek vėsesniais pavasario ar rudens mėnesiais.

Funkcionalios kišenės ir komfortas

MICHAEL džemperis turi dvi šonines kišenes bei vieną kišenę kairėje krūtinės pusėje, visas su užtrauktukais, užtikrinančiais saugų smulkių daiktų laikymą. Tai puikus sprendimas tiems, kuriems svarbus praktiškumas ir komfortas.

Aukštas patvarumas ir pritaikymas logotipams

Pečių ir rankovių sutvirtinimai poliesteriu suteikia džemperiui papildomą atsparumą dėvėjimui bei dilimui. Dėl to jis idealiai tinka įvairiems darbams ar aktyviam laisvalaikiui. Džemperis taip pat yra tinkamas logotipų siuvinėjimui, todėl gali būti naudojamas kaip darbo uniforma.

Spalvos ir techninės savybės

Džemperis siūlomas įvairių spalvų, tokių kaip balta, mėlyna, tamsiai pilka, pilka, ruda, tamsiai mėlyna, žalia, raudona ir šviesiai mėlyna, o dydžių asortimentas leidžia rasti tinkamą variantą kiekvienam. Audinio tankis yra 280 g/m², o džemperis atitinka EN ISO 13688:2013 standartą, užtikrinantį aukštą kokybę ir saugumą.

Džemperis MICHAEL – tai patikimas pasirinkimas, ieškantiems šilumos, patogumo ir kokybės.

Papildoma informacija

Dydis: dar nepasirinkta

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Spalva: dar nepasirinkta

žalia, raudona, tamsiai mėlyna, tamsiai pilka