Žieminė striukė ROBIN

45.00 su PVM

Sudėtis: poliesterio twill medžiaga, padengta poliuretanu (PU)

Vidinis pašiltinimas 220 g/m², o išorinė medžiaga – 180 g/m²

  • Nemokamas pristatymas perkant virš 100€
  • 14 dienų grąžinimo garantija

Patogi ir šilta žieminė striukė ROBIN

Žieminė striukė ROBIN yra idealus pasirinkimas šaltuoju metų laiku, kai ieškote patikimos ir patogios apsaugos nuo šalčio. Ši striukė ne tik užtikrina šilumą, bet ir leidžia kūnui „kvėpuoti“, todėl galite jaustis komfortiškai net ir esant aktyvesniam judėjimui.

Svarbiausios funkcijos ir dizainas

Uždengiamas užtrauktukas suteikia papildomą apsaugą nuo vėjo ir drėgmės. Tai itin praktiška detalė, apsauganti kūną nuo šalčio, ypač esant stipriam vėjui ar žvarbioms sąlygoms. Uždengtas užtrauktukas taip pat suteikia tvarkingą ir minimalistinį išvaizdą, puikiai derančią prie striukės dizaino.

Striukė turi reguliuojamą ir nuimamą gobtuvą, kuris suteikia papildomos apsaugos nuo lietaus, sniego ar vėjo. Gobtuvą galite pritaikyti pagal poreikius, o jei jis nereikalingas – tiesiog nuimti. Tai suteikia striukei dar daugiau lankstumo ir pritaikomumo kasdieniams poreikiams ar specifinėms oro sąlygoms.

Erdvios ir funkcionalios kišenės

Žieminė striukė ROBIN turi keturias dideles kišenes priekyje, kurios užsegamos spaudėmis. Šios kišenės yra ne tik praktiškos daiktų laikymui, bet ir puikiai apsaugo turinį nuo iškritimo ar praradimo. Jos suteikia daug vietos daiktams, tokiems kaip pirštinės, kepurė ar kiti būtiniausi daiktai.

Papildomai striukėje įrengta daugiafunkcinė kišenė, kuri turi ID kortelės laikiklį, rašiklio laikiklį bei specialią kišenėlę telefonui. Tai ypač patogu tiems, kurie dirba lauke ir turi dažnai naudotis asmens ar darbo kortelėmis bei kitais reikalingais daiktais.

Striukėje taip pat yra dvi vidinės kišenės, kurios puikiai tinka vertingesniems ar jautresniems daiktams laikyti.

Patvarios medžiagos

Striukė ROBIN pagaminta iš poliesterio twill medžiagos, padengtos poliuretanu (PU), kuri suteikia papildomą atsparumą drėgmei ir vėjui. Tai ypač svarbu šaltuoju metų laiku, kai reikia patikimos apsaugos nuo nepalankių oro sąlygų.

Šios striukės vidinis pašiltinimas siekia 220 g/m², o išorinė medžiaga – 180 g/m². Tokios medžiagos derinys užtikrina optimalią šilumos izoliaciją, apsaugodamas nuo šalčio net ir esant žemai temperatūrai.

Išvada Žieminė striukė ROBIN yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori ne tik šiltos, bet ir funkcionalios striukės. Dėl savo patvarumo, šilumos ir funkcionalių kišenių, ši striukė puikiai tiks tiek darbui, tiek laisvalaikiui žiemos sezono metu.

Papildoma informacija

Dydis: dar nepasirinkta

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Žieminė striukė ROBIN”