Flisinis džemperis BLOUSON

39.00 su PVM

Sudėtis: 100% flisas

Audinio tankis: 360g/m²

  • Nemokamas pristatymas perkant virš 100€
  • 14 dienų grąžinimo garantija

Šiltas flisinis džemperis BLOUSON

Flisinis džemperis BLOUSON yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina komfortą, stilių ir funkcionalumą. Pagamintas iš 100% poliesterio mikrofliso audinio, šis džemperis užtikrina puikią šilumą ir lengvumą, nes jo svoris siekia tik 360 g/m². Su 144 filamentais audinys yra ne tik švelnus, bet ir patvarus, todėl džemperis ilgai tarnaus kasdieniam dėvėjimui. Dėl šių savybių BLOUSON yra idealus drabužis šaltuoju metų laiku, suteikiantis šilumą ir komfortą.

Džemperio dizainas yra apgalvotas ir praktiškas. Jame yra nyloninė pamušalo medžiaga, kuri užtikrina, kad džemperis būtų ne tik kvėpuojantis, bet ir apsaugotų nuo vėjo. Šios savybės yra ypač svarbios tiems, kurie dažnai būna lauke, nes leidžia išlaikyti kūno temperatūrą, net ir vėsiu oru. Džemperis turi pilno ilgio užtrauktuką, aukštą apykaklę, elastingas rankoves ir kišenes, skirtas muffs stiliaus naudojimui, todėl jūs galėsite patogiai laikyti rankas ar smulkius daiktus. Taip pat yra mažas krūtinės kišenė su užtrauktuku, kuri puikiai tinka saugoti smulkius daiktus, pavyzdžiui, raktus ar pinigus. Džemperio juosmens plotis reguliuojamas raišteliu, todėl galite pritaikyti jį pagal savo kūno formas ir užtikrinti maksimalų komfortą.

BLOUSON džemperis atitinka aukščiausius kokybės standartus ir yra sertifikuotas pagal EN ISO 13688 normas, užtikrinančias audinio saugumą ir patogumą. Šis džemperis puikiai tinka tiek lauko veikloms, tiek kasdieniam nešiojimui mieste. Nesvarbu, ar leidžiate laiką su draugais, ar užsiimate aktyvia veikla gamtoje, šis džemperis suteiks jums šilumą ir laisvę judėti.

Flisinis audinys yra puikus pasirinkimas, nes jis ne tik gerai izoliuoja šilumą, bet ir greitai džiūsta, todėl idealus drabužis drėgnoms ir šaltoms oro sąlygoms. Be to, BLOUSON yra lengvai prižiūrimas, todėl jį galite be vargo skalbti namuose, o jo spalvos ir forma išlieka nepakitusios net po daugelio skalbimų.

Pasirinkę šį džemperį, investuojate į kokybę, komfortą ir universalumą. Su BLOUSON jausitės šiltai ir stilingai bet kuriuo metų laiku. Jis puikiai tinka tiek vyrams, tiek moterims ir gali būti derinamas su įvairiais drabužiais, tokiais kaip džinsai, sportiniai šortai ar kelnių. Nepraleiskite progos turėti šį praktišką ir madingą drabužį savo garderobe – jis taps nepakeičiamu jūsų kasdienės aprangos elementu! Su BLOUSON galėsite mėgautis kiekviena diena, nepriklausomai nuo oro sąlygų, ir jaustis užtikrintai bet kurioje situacijoje.

Papildoma informacija

Dydis: dar nepasirinkta

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Flisinis džemperis BLOUSON”