Džemperis THC PHOENIX

21.00 su PVM

Sudėtis: 50% medvilnė, 50% poliesteris

Audinio tankis: 320 g/m²

  • Nemokamas pristatymas perkant virš 100€
  • 14 dienų grąžinimo garantija

Universalus džemperis THC PHOENIX

Džemperis THC PHOENIX – tai unisex megztinis su gobtuvu, sukurtas ieškantiems komforto ir stiliaus. Pagamintas iš aukštos kokybės 50% medvilnės ir 50% poliesterio, šis džemperis yra ne tik minkštas, bet ir ilgaamžis. Su 320 g/m² medžiaga, džemperis yra pakankamai šiltas, kad užtikrintų komfortą šaltomis dienomis. Jo vidus yra specialiai apdorotas, suteikiant papildomą šilumą ir minkštumą.

Džemperio dizainas apima praktiškas detales, tokias kaip kengūros kišenė, kurioje galima patogiai laikyti rankas ar smulkius daiktus. Gobtuvas su raišteliu suteikia galimybę reguliuoti jo dydį ir apsaugoti nuo vėjo. Rankogaliai ir apatinė dalis su apdaila užtikrina, kad džemperis patogiai priglunda ir išlaiko savo formą net po daugelio skalbimų.

Džemperis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori personalizuoti savo drabužius, nes jis puikiai tinka logotipų siuvinėjimui. Plati spalvų paletė leidžia pasirinkti iš daugiau nei 20 skirtingų spalvų, tokių kaip abrikosų, pastelinė geltona, tamsiai mėlyna, pastelinė mėlyna, bordo, balta, pilka melanžinė, oranžinė, citrinų, garstyčių, juoda, pastelinė rožinė, violetinė, pastelinė lašišos, kariuomenės žalia, karibų žalia, tamsiai žalia, pastelinė žalia, kelly žalia ir raudona. Šis džemperis yra puikus pasirinkimas tiek kasdieniam dėvėjimui, tiek sportui, nes jis lengvai dera su įvairiais aprangos stiliais. Džemperis THC PHOENIX – tai stilingas, patogus ir universalus megztinis, kuris taps jūsų mėgstamu drabužiu bet kuriuo metų laiku. Pasirinkite spalvą, kuri geriausiai atspindi jūsų asmenybę, ir mėgaukitės kokybe, kurią siūlo šis puikus džemperis.

Papildoma informacija

Dydis: dar nepasirinkta

S, M, L, XL, XXL

Spalva: dar nepasirinkta

balta, juoda, melanžinė pilka, raudona, tamsiai mėlyna