Džemperis NAMSEN

23.00 su PVM

Sudėtis: 100 % poliesteris

Audinio tankis: 230 g/m²

Danga: TPU

Garų pralaidumas: 800 mvp

Atsparumas vandeniui: 8000 mm

  • Nemokamas pristatymas perkant virš 100€
  • 14 dienų grąžinimo garantija

Softshell džemperis NAMSEN

Džemperis NAMSEN yra idealiai tinkama tiems, kurie ieško ne tik stilingo, bet ir funkcionalaus drabužio. Ši striukė su kontrastiniais užtrauktukais pagaminta iš lengvos dvisluoksnės medžiagos, kuri užtikrina aukštą komforto lygį bet kokiomis oro sąlygomis. Jos unikali struktūra leidžia jaustis laisvai, o tuo pačiu metu saugiai apsaugoti nuo vėjo ir lietaus.

Džemperis NAMSEN turi vandeniui atsparią TPU membraną, kurios atsparumas vandeniui siekia net 8000 mm. Tai reiškia, kad jis puikiai tinka nepalankiam orui ir drėgnoms sąlygoms. Taip pat ši striukė pasižymi garų pralaidumu, kuris yra 800 MVP. Dėl šių savybių džemperis ne tik apsaugo nuo lietaus, bet ir leidžia odai kvėpuoti, užkertant kelią pernelyg dideliam prakaitavimui.

Džemperio dizainas apima 2 šonines kišenes su užtrauktuku, kurios suteikia galimybę patogiai laikyti smulkius daiktus, tokius kaip raktai ar mobilusis telefonas. Be to, striukės rankovės yra reguliuojamos per Velcro užsegimą, leidžiančios pritaikyti jų plotį pagal individualius poreikius. Tai užtikrina dar didesnį komfortą ir laisvę judėti, kad ir kur būtumėte.

Pagamintas iš 100 % poliesterio, džemperis NAMSEN pasižymi audinio tankiu, kuris yra 230 g/m². Ši medžiaga ne tik užtikrina ilgaamžiškumą, bet ir malonų jausmą dėvint. Be to, NAMSEN yra sertifikuotas pagal EN ISO 13688 standartą, užtikrinantį, kad džemperis atitinka visus reikiamus saugos ir kokybės reikalavimus.

NAMSEN yra prieinamas įvairiose spalvose: juoda/žalia, pilka/mėlyna ir raudona/pilka, leidžiančios pasirinkti labiausiai patinkančią variantą. Be to, šis džemperis yra puikiai tinkamas logotipų siuvinėjimui, todėl gali būti naudojamas kaip reklaminių dovanų ar darbo uniformų dalis.

Pasirinkę džemperį, investuosite į stilingą, praktišką ir patikimą drabužį, kuris puikiai tiks tiek lauko veikloms, tiek kasdieniam dėvėjimui. Leiskite sau jaustis patogiai ir stilingai bet kokiomis oro sąlygomis!

Papildoma informacija

Dydis: dar nepasirinkta

S, M, L, XL, XXL, XXXL

Spalva: dar nepasirinkta

juoda, pilka, raudona

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Džemperis NAMSEN”